Сексът и желанието се променят с годините - това е

...
Сексът и желанието се променят с годините - това е
Коментари Харесай

Колко секс трябва да правите на 20, 30, 40 и 50+ години?

Сексът и желанието се трансформират с годините - това е факт и въпреки всичко постоянно се чудим дали има някакви правила, възможни граници или минимуми, когато приказваме за нещата, които стават под завивките? Колко секс е задоволително секс? И има ли “нормално, приблизително и малко количество ”?
Прочетете още
Проучвания демонстрират следните забавни зависимости сред възрастта на един човек и периодичност на правене на секс:

Хората сред 20 и 30 години вършат секс приблизително по 112 пъти в годината. Хората сред 30 и 40 години вършат секс по 86 пъти в годината, а хората сред 40 и 50 години се отдават на това наслаждение към 69 пъти годишно.

Проучването сочи още, че 13% от женените двойки вършат секс единствено няколко пъти в годината, а 45% няколко пъти в месеца. 34% от женените го вършат към 2-3  пъти в седмицата и едвам 7% се радват на ласките си повече от 4 пъти седмично.

Всички хора, взели участие в изследването, споделят, че биха желали да вършат секс по-често, само че на пътя им стоят баналните ежедневни спънки като работа, отмалялост, стрес, грижи за децата, липса на време.

Сексът понижава прогресивно с натрупването на годините, само че истината е, че не възрастта не е толкоз определяща за това. Най-важното е да бъде непокътнато желанието, а има ли го него - животът става по-хубав и изпълнен с повече секс, което пък води до по-щастлив живот.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР